Ons doel

Onze vzw heeft als goed doel gekozen voor het kansen geven van alle mensen die het moeilijk hebben in onze maatschappij om een of andere reden.

Hiermee willen we deze mensen de kans geven om van onze passie te proeven. Wij zijn ervan overtuigd dat je zoveel meer kan met paarden dan het rijden alleen. Het geeft ons voldoening om hun ook de kans te geven om eens tussen de paarden te vertoeven, om hun vriendschap te ervaren.

Zo bieden wij ponykampen aan voor kinderen in armoede, in de hulpverlening, met mentale problemen. Ook kan er gekozen worden voor een inleefdag voor deze kinderen op onze locatie tussen de dieren. Wij organiseren zelfs fantastische verjaardagsfeestjes voor hun. Op de begeleiding van deze kinderen willen we ook inspelen, we bieden zorg aan op maat van het kind. Het kan zijn dat deze kinderen het makkelijker vinden om via een paard te communiceren over de hulpvragen, of net niet ook dat kan.

Volwassenen met een hulpvraag kunnen zich bij ons aanmelden voor begeleiding, therapie met of zonder paarden. Ook palliatieve wensen willen we ondersteunen met onze paarden. Samengevat bedoelen we dat wij hulp willen bieden aan degene die het nodig hebben, gratis.

Denkt u dat wij u kunnen helpen? Contacteer ons, wij vinden geen enkele vraag te gek. Maar vraag het en samen vinden we wel een antwoord.

Goed Geluk in het nieuws

Hiernaast ziet u een artikel van Goed Geluk dat verschenen is in Het Laatste Nieuws. Klik op de foto om naar het artikel te gaan.